Gosedjur från Bukowskis

Bukowski – Svenska nallar av högsta kvalitet. Företaget startades 1990 av Barbara och Janusz Bukowski, alla nallar designas av Barbara själv. Hon ger dem unika ansiktsuttryck, namn och personligheter. Bukowski är ett familjeföretag som designar och tillverkar nallebjörnar som säljs över hela världen. Dom är världskända för sin fantastiska kvalitet, unika design samt att de är handsydda och är helt barnsäkra. Bukowski tillverkar nallar är godkända för barn från 0+ månader och är en perfekt present att ge bort till den nyfödde.

Gosedjuren är väldigt uppskattade gåvor. Alla Bukowskis mjukdjur är barnsäkra och CE märkta samt uppfyller alla europeiska säkerhetskrav, babyprodukterna för de riktigt små kommer alltid med broderade ögon och utan plastgranulat i armar, ben och mage. Mjukdjuren är sydda i mjuka härliga tyger, som kan handtvättas i 30 grader, de är även framtagna för att inte orsaka allergier eller bilda mögel eller bakterier.
 
Om ni letar efter den perfekta presenten till den nyfödda, dopet, 1 åringen, babyshowern, då hittar ni dem bland dessa mjuka gosedjur!