Lenas Skaparatelje

Här hittar ni mig, Anna-Lena (Lena) Lindberg…


…och det är jag som finns under namnet LENAS SKAPARATELJÉ! 


Jag är en glad & kreativ skapar-tjej som mår väldigt bra av att göra andra människor glada genom det jag skapar & texterna jag skriver. Hoppas att jag också kan sprida glädje i min lilla butik i Hönsinge och här i min webbutik och att ni tycker om blandningen av hantverk & mitt övriga sortiment.
Här finns  bl.a. Tina Järdhults härliga sortiment med den halslösa figuren, äkta silversmycken från Smycken & Smått, vackra Diktkort, Floratavlor m.m. från Annas Ideér & mycket mer! 
Vill gärna kunna bjuda på en blandning av produkter i butiken i Hönsinge men också här i webbutiken. 

Så glad att nu också kunna erbjuda er möjligheten att handla genom min webbutik. Jag kommer att lägga in mer av mitt eget sortiment plus ett lite projekt som jag jobbar med.... :)

Från början handlade det endast om mitt eget hantverk för mig och jag stod på mässor & marknader, det har jag gjort sedan 1998. Men jag kände också mer och mer att jag önskade att kunna arbeta med detta. Hade varit med om en olycka och tänker nu positivt att det var kanske meningen att jag skulle behöva omskola mig och så småningom få arbeta med det jag älskar, det var och är den bästa medicinen!

Jag öppnade sedan min butik & ateljé, Lenas Skaparateljé i Hönsinge, Anderslöv, under Öppna Sinnens Påskrunda/Konstrunda 2018. Där sitter jag och arbetar samtidigt som butiken är öppen och mina kunder (ni som har möjlighet) är varmt välkomna att se sakerna ”på riktigt” om ni hellre vill handla direkt i stället för genom webbutiken.
I ateljén/butiken finns även en hel del andra produkter & personliga gåvor. 

Min stora glädje är att att få vara kreativ, skapa, fotografera och arbeta med foton, texter, bilder, hantverk m.m. Därför kändes det naturligt och väldigt roligt att nu utveckla företaget och få använda mig av alla dessa områden som jag verkligen brinner för. Min lilla butik är något som verkligen betyder så mycket för mig, en stor glädje att gå ut där och förbereda för dagen. Har sällskap av djuren om dagarna, hundarna Sigge & Elvis, de inspirerar mig och gör så att alla dagar är soliga & roliga i hjärtat! 

Till butiken i Hönsinge önskar jag också att man känner sig varmt välkommen också bara för att gå runt i lugn och ro och läsa alla texterna & citaten som finns lite överallt, det ger så mycket glädje i hjärtat och ett lugn känner jag!

PS: Ni hittar mig också på Facebook: Lenas Skaparatelje och Instagram: lenas_skaparatelje Välkommen till Lenas Skaparateljé  & Fyll Hjärtat med Glädje!