Goa Nallen Stiffe, mörkare nalle

Finns i Lager för omgående leverans

165 kr

Astrid Lindgren värnade om alla barns välbefinnande, även de som saknade en egen stark röst. Astrid ville att det skulle finnas ett sjukhus där barn inte bara får så bra vård som möjligt utan också kan få kunna trivas lite, även om de tvingas vistas där under lång tid. Det var därför som Astrid lånade ut sitt namn till det nya och mycket fina sjukhuset i Solna som invigdes 1998.

Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus har genom donationer kunnat ge barn och deras anhöriga en bättre vistelse på sjukhuset. Förutom bland annat biblioteket Bokskogen och Barnasinnenas Trädgård, så köper Stiftelsen in spel, leksaker, böcker, filmer och pysselmaterial. 
Det anordnas också många aktiviteter, till exempel har clownverksamhet, Pippi-dagen, det kommer ”kändistomtar” på besök och mycket, mycket annat.

2009 blev Nallen Stiffe blev till efter att ett samarbete startade mellan Teddykompaniet och Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus. En mycket omtyckt och älskad muk, go kompis som jag är så glad och stolt att ha i Lenas Skaparateljé <3

Storlek: 26 cm

Tvättbar: 40 grader


Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.

Nallen Eddie

Nallen Eddie

125 kr
Katten Maja

Katten Maja

Slutsåld
Hunden Elvis

Hunden Elvis

185 kr