Soja-ljus med olika dofter

Finns i Lager för omgående leverans

155 kr


Saponis sojavaxljus kommer i glas och har en bränntid på cirka 35 timmar så du kan njuta av denna förtrollade doft länge. Ljuset levereras i en vackert designad ask och vaxet bränner rent och jämnt ända till slutet.

Här hittar du flera underbara dofter att välja mellan: 

White Jasmine & Sandalwood
En blommig doft med topp toner av persika, mango och söt apelsin. Doftens hjärttoner av röda bär, kokosnöt och liljekonvalj, följt av en rik bas av viol, mysk och sandelträ.

Topp: Peach, Mango, Sweet Orange
Heart: Lily of the Valley, Red Berries, Coconut
Base: Sandalwood, Violet, Musks

Lily of the Valley
En promenad genom en skogsäng med grönt gräs och fräscha dofter av liljekonvalj. Med topp toner av gräs och kaprifol leder denna doft till ett hjärttoner fyllt med liljekonvalj, rosor och ylang. Bastoner av jasmin och magnolia kompletterar de andra dofterna.

Topp: Green Grass, Honeysuckle
Heart: Ylang, Rose, Lily of the Valley
Base: Jasmine, Magnolia

English Lavender
En aromatisk doft med lugnande toner av lavendel och rosmarin, med en fräsch doft av mynta. En blandning av hö, torkade lavendelblommor och vanilj skapar basen tillsammans med cederträ och mysk.

Topp: Rosemary, Eucalyptus, Mint
Heart: Lavender, Dried Lavender Flowers
Base: Cedar, Musk, Hay Stack, Hint of Vanilla

Polar Lights
Doften är en mjuk varm orientalisk doft med en hint av vanilj och fuktiga topptoner av exotisk ananas och ”zesty” citron och mandarin. Hjärttonerna består av passionsfrukt, jordgubbar och kryddig kummin, och en rik bas av patchouli, vanilj, toffee och mysk.

Topp: Exotisk ananas och "zesty" citron och mandarin.
Heart: Passionsfrukt, Jordgubbar och kryddig kummin.
Base: Patchouli, Vanilj, Toffee och Mysk.

Summer Rose
En fräsch våg av sommar med vackra rosor och doften av nyklippt gräs. Denna doft har en blommig hjärtton av kronblad, pion och violett, med en bas av Guaiacwood, hallon och honung - som ger doften en extra fyllighet och sötma.

Topp: Aqueous, Freshly Cut Grass
Heart: Rose Petals, Peony, Violet
Base: Carnation, Musk, Honey Guaiacwood, Raspberry


Tillverkade med rent sojavax och som hälls upp förhand. Denna produkt är veganvänlig, inte testad på djur och fri från parabener, SLS och SLES.
Förpackningen är återvinningsbar och plastfri
170 gram

OBS! Låt ljuset brinna minst en timme vid varje användning.